luni, 18 ianuarie 2016

Cea mai buna masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X

Consideram Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X cea mai buna alegere pentru cei care doresc o masina de spalat rufe pe culoarea inox. Din pacate acest model nu s-a lansat in acelasi timp pe piata din europa cu varianta slim, care a facut valuri in tara noastra, respectiv Samsung WF60F4E5, si s-a simtit o presiune in ceea ce priveste cererea unui model cu o capacitate mai mare. Ceea ce o face deosebita este design-ul foarte modern, care arata bine atat in baie cat mai ales in bucatarie, in situatia in care utilizatorul nu are unde sa o monteze si nu mai are nevoie de nicio masca. Doar ca modelul slim era ingust si nu satisfacea toti utilizatrorii. 

O data cu introducerea in gama pentru tara noastra a modelului Samsung WF80F5E5W4X putem spune ca asteparea a luat sfarsit. O capacitate de 8kg inseamna ca utilizatorul poate spala pe de o parte cantitati mari de rufe si pe de alta ca se pot spala si lucruri mai degraba voluminoase decat grele, cum ar fi spre exemplu o perna, o pilota, etc. Sistemul Eco Bubble a fost deja testat  de cateva sute de mii de utilizatori si putem spune ca intr-adevar spala mai bine decat o masina clasica fara vreun patent in ceea ce priveste calitatea spalarii, acest Eco Bubble fiind de fapt un mixt intre spalarea standard si spalarea cu bule inventata de Daewoo, in urma cu vreo 10 ani, spalare renumita pentru faptul ca protejeaza tesaturile.


Masina are programe pentru toate tipurile de tasaturi si bineinteles program scurt, meniul este foarte prietenos si usor de folosit pentru utilizator, existand totusi un risc in ceea ce priveste fiabilitatea. Cele 1400 de rotatii la centrifugare asigura o stoarcere eficienta pentru bumbac si solicitari mai mici, aici referindu-ma la uzura, atunci cand utilizatorul opteaza pentru alte programe sau pentru stoarceri cu viteze mai mici, pentru motor si sistemul de transmisie. 


Avand in vedere gama destul de restransa de masini de spalat rufe pe culoarea inox, consideram Samsung WF80F5E5W4X cea mai buna alegere raport calitate pret, pentru ca este o masina care in primul rand spala bine, arata bine si nu este foarte scumpa, daca este sa comparam cu alternativele de la ceilalti producatori cu pretentii. Inca doua avantaje sunt date de faptul ca are rezistente ceramice pe care nu se depune calcarul si de faptul ca are tamburul tratat antiscamosare, aspect important mai ales pentru cei care aloca bugete mari pentru haine. Mai multe informatii privind criteriile detaliate de alegere ale masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

sursa:www.compara360.blogspot.ro

Un comentariu:

  1. Arata bine, spala bine, pretul putin cam mare. Am cumparat-o de sase luni, sunt multumita

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Postare prezentată

Cea mai buna masina de spalat rufe raport calitate pret de la AEG

Arhivă blog

Blogroll